IL PRIMO

Recentebeoordeling


5 sterren uit 2263 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Il Primo. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 20:23 I assumed the restaurant is amazing considering reviews and 4.8. However, we really did not like the pizzas. Sorry but they were awful. Maybe other foods can be delicious but pizzas were totally shit
8 jul 2024 om 20:48 Heel lekker!
3 jul 2024 om 23:38 was heerlijk zoals altijd
30 jun 2024 om 21:49 Bestelling was niet te plaatsen. Ik had er twee. Een ervan kon besteld worden, waardoor ik bezorgkosten moest gaan bestellen. Online service is waardeloos!!! Ben ruim een uur bezig geweest met de bestelling en uiteindelijk de bestelling telf. afgeron
28 jun 2024 om 19:53 Altijd lekker eten
27 jun 2024 om 21:53 Het eten was snel bezorgd en echt heerlijk, alleen bij een gerecht van 25euro verwacht je wel meer dan dat wij kregen. Kwaliteit en bezorgtijd dus een dikke plus, maar hoeveelheid een min.
26 jun 2024 om 23:38 heerlijk gegeten bordje leeg
22 jun 2024 om 21:36 Heel lekker eten
21 jun 2024 om 20:36 Heerlijk eten en vriendelijke bezorger
16 jun 2024 om 19:41 Sigara Böregi besteld als voorgerecht kost 8,50 kregen 3 stengeltjes en op de afbeelding staan er 6 - zonde van het geld! Bezorgen duurde lang, eten was nog wel goed warm maar de hoeveelheid penne pollo viel erg tegen vergeleken met een andere pasta.
14 jun 2024 om 8:18 Erg lekker! Snel en heet bezorgd! Zeer smaakvol, aanrader!
12 jun 2024 om 22:04 Was heerlijk en snel bezorgd Voor herhaling vatbaar perfect